Public relations

U wilt graag dat de buitenwereld een juist beeld heeft van uw organisatie. Wat die doet en niet doet. Wat haar bezielt. Dit met name voor dat deel van de buitenwereld die dichtbij is. Die invloed heeft op uw organisatie of die te maken heeft met beslissingen die in uw organisatie worden genomen.

En ook is het noodzakelijk dat uw organisatie weet wat er leeft in de buitenwereld. Wat men vindt van uw organisatie. U kunt tenslotte pas wat doen met kansen en bedreigingen als u ze kent. Ook hier.

Het begint vaak bij een beter begrip. Uw organisatie heeft een taak en wil die uitvoeren op een nette manier. Het is dus verstandig dat u op een goede manier communiceert met de buitenwereld. Dat voorkomt niet alle fricties, maar als het goed is, wel de onnodige.

Het kan iedereen overkomen. Er gebeurt iets onverwachts. Iets naars. U wordt belegerd door journalisten. Bent u daar klaar voor ? Ligt er een draaiboek klaar ? Wie praat er met betrokken mensen van buiten ? En hoe dan ?

Wij adviseren u hierin en kunnen u ook bijstaan als betere PR wenselijk is.

Wij bekijken wat er in uw geval nodig is en leveren de juiste projectleider en desgewenst ook de uitvoerders. Bel of mail ons. De intake en een eerste analyse zijn altijd gratis.