ICT

Ooit werkten we zonder computers. Zonder PC’s, mainframes, mobiele telefoons etc. etc.Nu kunnen we geen dag meer zonder. Maar we begrijpen soms weinig van de onderliggende techniek.

Zolang alles maar gewoon functioneert is dat niet zo’n groot probleem.

Maar dan ligt een systeem er ineens uit. Hoeft geen probleem te zijn, denkt u.

Misschien, maar de geschiedenis leer dat grote organisaties die platgaan door ICT-problemen een hele grote kans hebben failliet te gaan of gewoon verdwijnen. Ze zijn blind en doof en kunnen niet meer aan het maatschappelijk verkeer deelnemen. Niet meer doen wat noodzakelijk is. En dan is het snel afgelopen.

Het kan pech zijn. Maar ook opzet. Hackers kunnen uw organisatie kapen en u afpersen. Wat doet u dan ?

Wij kunnen voor u een check doen op uw ICT-procedures. Misschien vinden we niets.

(Dat zou dan voor het eerst zijn).

Veel organisaties voelen zich ten onrechte veilig. Terwijl ze levensgrote risico’s lopen.

Het kan vaak zo veel beter. Gemakkelijker, goedkoper. U komt er niet aan toe. Data-analyse. Zou mooi zijn. Praat met ons. Voor u vrijblijvend. Voor ons een uitdaging. Een die wij ook opvatten als onze verantwoordelijkheid. Wij bekijken wat er in uw geval nodig is en leveren de juiste deskundigen en desgewenst ook de uitvoerders. Bel of mail ons. De intake en een eerste analyse zijn altijd gratis.

Leadership is lifting a person’s vision to high sights, the raising of a person’s performance to a higher standard, the building of a personality beyond its normal limitations

Peter Drucker

Leiderschap is niet de baas spelen. Het gaat om wij, niet om ik. Van hiërarchie naar gezamenlijke doelen. Teams zorgen voor resultaten. Denken in oplossingen. Voorbeeldgedrag en, Essentieel, Communicatie.

(Met dank aan Koos Boot)

Bij een goede leider staat de deur vaak open En Er komen door die open deur mensen naar binnen. En Die durven wat te zeggen. Wat relevant is. Omdat ze zich veilig en gewaardeerd voelen. Kijk. Dan praten we over een leider.